Koirat


Klikkaa kuvaa tai nimeä päästäksesi pörröjen omalle tarkemmalle esittelysivulle.
Pörröjen ja allekirjoittaneen nelijalkaisten lisäksi laumassa pyörii muita karvakorvia, joista alla pienet esittelyt kuvien kera.


T I K O
FI & EE & LT MVA BALTV'12 Hiidenlahden Tiko
suomenlapinkoirauros

s. 4.3.2008


K O R U
BH Eisenfest Otavantaika
suomenlapinkoiranarttu

s. 17.1.2011


K O N S T I
BH AD REKÄ-YLE1 Fihtolas Myytinmurtaja
suomenlapinkoirauros

s. 22.3.2012
c/o Anni Holappa, Rovaniemi


S I T K A
Russian Fairytale Wild
yakutian laikauros

s. 13.6.2015
O W E N
Alaskanhuskyuros

s. 13.6.2015


D E L T A
Alaskanhuskyuros

s. 13.6.2015

FI MVA Maxigor Moonstone "Nalle"

s. 7.4.2007
leonberguros

Nalle on lauman vartija, vanhin ja viisain. Järkkymätön kallio, johon voi aina luottaa. Lunki ja rauhallinen tyyppi, jossa suurta ei ole vain koko vaan myös sydän. Helppo kaveri, parasta maailmassa on ranskalaiset, spagetti ja vessapaperi.FI MVA AD Forever Wolf Arctic Fantasy "Sila"

s. 25.1.2010
ceskoslovensky vlciak narttu

Sila on hunnilauman ehkä viisain koira. Ajattelee enemmän kuin antaa edes ymmärtää. Toimii apuna monissa tilanteissa, on henkeen ja vereen laumasidonnainen, ja ohjaa aina kotiin kun ollaan hukkareissulla. :) Äänekäs ja omapäinen, oma koti on Silalle paras paikka maailmassa.
FI & SE MVA V'14 HeJV'12 BH AD Forever Wolf Be My Winning Wolf "Zisk"

s. 27.12.2011
ceskoslovensky vlciak uros

Zisk on lauman Uros. Melkein yhtä viisas kuin isosiskopuolensa Sila, olemalla samalla yksinkertainen putkiaivoinen iloinen nuori mies. Rakastaa omiaan täydellä sydämellä TÄYSIIII eikä ujostele näyttää sitä, tästä muistona mm. parit naarmut ja irronneita hiustuppoja. :) Rauhallinen kaveri, puolustaa omiaan, pakkomielle on ruoka.
Opas Unni "Unni"

s. 13.3.2012
labradorinnoutajanarttu

Unni on nimensä mukaisesti lauman pienin otus, ei ehkä fyysisesti mutta henkisesti. Äärettömän helppo tyttö, toimii kuin ajatus ja tekee kaiken mitä pyydetään, ja aina suurella ilolla ja motivaatiolla. Unni oli valmis opas, mutta joutui ns. aikaiselle "sairaseläkkeelle" puuttuvan kynnen takia. Unni on aina iloinen, aina valmis ja monipuolinen pikkumusta, joka juoksee niin valjakossa johtajakoirana kuin pienenä apuoppaana koulutuksissa ja kursseilla.


Kara

s. 27.07.2012
alaskanhuskynarttu

Kara hivuttautui laumaan vuotiaana puolivahingossa. Alunperin herkkä ja varovainen tyttö on kasvanut itsevarmaksi ja aktiiviseksi valjakkokoiraksi, josta koosta huolimatta patesta löytyy kuin pienestä pitäjästä.
Patty

s.20.02.2014
alaskanhuskynarttu

Patty muutti meille pienempään laumaan safarikennelistä. Ihmisiä rakastava, reipas ja menevä neitonen, liinoissa kova työjuhta ja antaa aina kaikkensa.


Astro

s.15.11.2011
alaskanhuskyuros, leikattu

Astro tuli mukaan remmiin olleessaan n. 1,5-vuotias. Se oli käynyt nuoresta iästään huolimatta läpi useamman kodin ja elämän kovan koulun rankimman kautta. Hieman arka ja epäluuloinen kaveri, joka ajan myötä on oppinut luottamaan omaan laumaansa ja näyttämään tunteensa. Tehokas alaskalainen, tekee työnsä hyvin ja antaumuksella. Ajan kanssa saanut itsevarmuutta ja luotettava koira tiimissä, piinkova johtaja.


Echo

s.13.06.2015
alaskanhuskynarttu

Echo on yksi kotiin jääneistä rekikoiran aluista. Luonteeltaan pikkumusta on äänekäs riiviö, temperamenttinen ja vilkas. Nopea hoksaamaan ja vieläkin nopeampi toimimaan. Pienenä kutsuttiin Echoa malinoisin pennuksi, kun temperamenttia ja aktiivisuutta löytyi koko pentueen edestä. Nimensä Echo sai Jurassic Worldin velociraptor Echon mukaan.Grady

s.13.06.2015
alaskanhuskynarttu

Grady on pentueen rauhallisin ja vakain. Pienestä asti se on ollut hiljaisempi mietiskelijä, rauhallinen ja tasainen pentu. Se juttelee välillä hauskasta hurrrrraten, mutta muuten pitää asiat omana tietonaan. Siskojensa täysi vastakohta siis. Nimensä Grady sai Jurassic Worldin Owen Gradyn sukunimestä.Rexy

s.13.06.2015
alaskanhuskynarttu

Rexy on pentueen rääväsuu. Juttelee ja ääntelee kaikkien edestä, eikä pientä valitettavasti ole siunattu kauniilla äänellä. :) Vähän omantien kulkija, pienenä Rexy oli hieman pidättyväinen ja touhuili mielummin omiaan kuin touhusi yhteistä kivaa. Ei anna kenenkään hyppiä nenillensä, ja jossei muu auta, huutaa toisen korvaan niin kauan että asia menee perille. :) Rexy nimettiin Jurassic Worldin tyrannosaurus rexin mukaan.